چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • سردار شهیدی که با عصا راهی جبهه شد+ عکس

  • کاربران آمریکایی: اسکات بسنت باید اخراج شود

  • بازی سنتی اسب‌سواران قرقیزستان / عکس

  • واردات خودروهای لوکس متوقف شد

  • ای باد صبا کرب و بلا / سلیم موذن زاده

  • تحمیل یک شکست سنگین دیگر به آمریکا توسط ایران

  • شانه زدن مو و تعویض لباس مردگان +16 / فیلم

  • قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد

  • الگوی لبنانی واشنگتن برای دولت الزیدی دردسرساز خواهد شد؟

  • عملیات انتحاری ترامپ؛ نفت پایین آمد

  • کپی‌برداری پهلوی از طرح شکست‌خورده منافقین+ عکس و فیلم

  • ایران از وابستگی به توانمندی بومی رسیده است

  • ارز گران شد، سفر عتبات ارزان‌تر + عکس

  • اقدام بانک مرکزی برای کاهش قیمت دلار

  • قیمت طلا امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • هرمز در مرکز تنش تهران و واشنگتن؛ از تحریم‌های جدید ایران تا تلاش قطر برای توافق + عکس

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ایران ممکن است در هفته‌های پیش‌رو حمله کند

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ترخیص ۱۱۲ هزار قلم داروی بیماران خاص

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 44427
    تاریخ انتشار: 07/دي/1395 - 13:28
    باشگاه پرسپولیس

    طاهری بر سر دوراهی ماندن یا رفتن/جلسه چندساعته در باشگاه پرسپولیس برای یک تصمیم مهم

    سرپرست باشگاه پرسپولیس از سوی دوستانش ترغیب به رفتن می‌شود و اکنون بر سر دوراهی رفتن یا ماندن است.

    طاهری بر سر دوراهی ماندن یا رفتن/جلسه چندساعته در باشگاه پرسپولیس برای یک تصمیم مهم

     مسئولان باشگاه پرسپولیس عصر روز گذشته (دوشنبه) نشست مهمی را در ساختمان این باشگاه برگزار کردند با این محوریت که آیا طاهری به کارش در باشگاه پرسپولیس ادامه دهد یا اینکه با توجه به قهرمانی سرخپوشان در نیم‌فصل او فرصت را برای رفتن غنیمت بشمارد.

     طاهری با توجه به فرا رسیدن زمان بازنشستگی‌‌اش نمی‌تواند مدیرعامل باشگاه پرسپولیس باشد و البته چون پرسپولیس به‌عنوان شرکت به ثبت رسیده، نمی‌تواند به‌عنوان سرپرست به کارش ادامه دهد و هم‌اکنون نیز حضورش به‌عنوان سرپرست غیرقانونی است. گفته شده وی نامه خداحافظی خود را به وزارت ورزش داده تا به‌نوعی دست وزیر ورزش را برای انتخاب مدیرعامل جدید برای باشگاه پرسپولیس یا تمدید دوران سرپرستی وی باز بگذارد اما سلطانی‌فر روز گذشته از این موضوع ابراز بی‌اطلاعی کرد.

    نزدیکان طاهری به وی پیشنهاد داده‌اند بهترین زمان برای خداحافظی از پرسپولیس همین مقطع است از این جهت که او تیم را به‌عنوان صدرنشین لیگ تحویل فرد دیگری می‌دهد و از طرفی جدایی چند بازیکن از تیم باعث شده روزهای سختی در فصل نقل‌وانتقالات در انتظار این باشگاه باشد. مورد دیگر بحث اسپانسر باشگاه پرسپولیس است که گویا با توجه به کاهش عضویت هواداران در سامانه تحت همکاری این باشگاه باعث شده این سامانه رقم کمتری را نسبت به فصل گذشته در اختیار این باشگاه قرار دهد و این رقم حتی در آینده کمتر هم خواهد شد، ازاین‌رو اداره باشگاه پرسپولیس با شرایط موجود در آینده بسیار سخت خواهد بود.

    به‌توصیه دوستان طاهری به وی، چنانچه وزیر ورزش با جدایی سرپرست باشگاه پرسپولیس موافقت کند او زمانی این باشگاه را تحویل مدیرعامل جدید می‌دهد که سرخپوشان قهرمان نیم‌فصل شده‌اند و به این خاطر او می‌تواند در آینده مدعی شود که کارنامه موفقیت‌آمیزی در این باشگاه داشته است.

    در جلسه چندساعته عصر روز دوشنبه مسئولان باشگاه پرسپولیس، صحبت‌های زیادی در مورد رفتن طاهری و یا ماندن او مطرح شد و سرپرست این باشگاه همچنان تردید دارد که در شرایط فعلی چه تصمیم بگیرد. آنچه مشخص است در این روز‌ها موضوع نقل‌وانتقالات در باشگاه پرسپولیس متوقف شده و طاهری سعی دارد زودتر تصمیم خود را در مورد آینده‌اش در این باشگاه بگیرد.

    موضوع اصلی این است که در این روز‌های سخت (با توجه به مشکلات مالی و جدایی چند بازیکن شاخص پرسپولیس) فردی حاضر می‌شود جانشین طاهری شود یا اینکه وزیر ورزش خواهان ادامه کار سرپرست باشگاه پرسپولیس می‌شود.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما